Appartementen

Een eigen plek waar je jezelf kunt zijn.

Onze dienstverlening is sterk gericht op de ontwikkeling van de zelfredzaamheid. Daarnaast leert de jarenlange ervaring ons dat onze cliënten hun levensloop en vaardigheden beter ontwikkelen in een eigen appartement. Dus zonder kamerdeling. Onze begeleiding ziet erop toe dat de veiligheid wordt geborgd en dat iedere cliënt in eigen tempo de zorg ervaart.

Om rust te creëren en overmatige prikkels van mede-cliënten te beperken, biedt Leeffijn jou de unieke mogelijkheid aan om over een eigen appartement te beschikken. Je hebt daardoor een eigen voordeur, een eigen keuken en een eigen badkamer. Uiteraard zijn er op de zorglocatie voldoende mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten binnen onze openbare ruimtes.

Leeffijn beschikt over een eigen technische dienst. Zij zijn niet alleen verantwoordelijk voor het onderhoud van je woning, maar staan ook voor je klaar om je van dienst te zijn bij reparatie of vervanging. Je staat er dus nooit alleen voor!

Indien de zorgindicatie dat aangeeft, kan het voorkomen dat de huisvestingskosten (huur en/of gebruik) onder de zorgvergoeding valt. Indien dat niet het geval is, wordt er separaat een gebruikersovereenkomst opgesteld.

Reacties gesloten.