Bij ons werken

Het is FIJN om bij ons te werken. Wij selecteren onze nieuwe medewerkers zorgvuldig en beoordelen niet uitsluitend op scholing en vakbekwaamheid, maar ook of jij goed in ons team past. De juiste chemie binnen ons team zorgt ervoor dat wij elkaar aanvullen, versterken.

Een prettige werksfeer is cruciaal. Anderzijds wordt van ons wel daadkracht en kennis gevraagd. Leeffijn werkt daarom met professionele en gediplomeerde zorgverleners. Gekwalificeerde mensen met ervaring is een pré. Onze collega’s hebben het zorghart op de juiste plaats.

FIJN werken

Onze mensen onderscheiden zich doordat zij zich dagelijks inzetten volgens ons FIJN-werken principe. FIJN zien wij als een gemoedsvriendelijk en zachtaardig woord met een krachtige ondertoon om dit ook vast te houden.

FIJN staat voor:

F = Flexibel (makkelijk aanpasbaar).

IJ = IJverig (met toewijding werken).

N = Nieuwsgierig (ruimdenkend en onderzoekend).

Spreekt jou dit aan, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Als groeiende organisatie zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde collega’s.

Stuur een open sollicitatiebrief met jouw motivatie en CV naar info@leeffijn.nl (ter attentie van Jantine Winter) en wij nemen daarna contact met je op.

Stage Wonen en Begeleiding

Leeffijn is een erkend leer-werkbedrijf en wij bieden graag kansen aan studenten in opleiding.
Ben jij op zoek naar een stageplek? Dat komt mooi uit, want wij zijn op zoek naar een stagiaire Woonbegeleider. Stuur een sollicitatiebrief met je motivatie en CV naar info@leeffijn.nl (ter attentie van Jantine Winter).

Reacties gesloten.